Wollukstock 2020

Wollukstock 2020

We slaan geen jaar over, en ook nu is Wereldboom erbij. Natuurlijk zijn wij te vinden op onze vaste plek: onder de Wollukstock Eik, de Waalwijkse Wereldboom.
Wereldboomfestival 1000-jarige Eik van Lummen

Wereldboomfestival 1000-jarige Eik van Lummen

Op dit Wereldboomfestival rond de 10000-jarige Eik van Lummen, is er voor kinderen een echt boomdiploma te halen. Durf je in een boom te klimmen, geef je pizza aan de boom en doe je mee met de andere leuke activiteiten? Dan ligt er ook voor jou zo’n diploma...
Wollukstock 2019

Wollukstock 2019

Ook op deze 10e editie van het Wollukstockfestival is Wereldboom erbij. Natuurlijk zijn wij te vinden op onze vaste plek: onder de Wollukstock Eik, de Waalwijkse Wereldboom.
Het Parkfestijn

Het Parkfestijn

Het Parkfestijn is een dag waarop kunst, cultuur en natuur samenkomen op een heel bijzondere locatie. In en om het wandelpark en parkpaviljoen kun je in een groene omgeving en een ontspannen sfeer genieten van o.a. een gezamenlijk ontbijt, demonstraties, workshops, en...
De BaLaDe voorjaarsmarkt

De BaLaDe voorjaarsmarkt

Met onder andere kinderspelen, een boomklim, schilderen, bloemen en planten, eten en drinken, een imker, jeu de boules en nog veel meer leuke dingen!