Geen Unentse Mèrt in 2018, nieuw evenement in 2019

Dat er pas net voor de start van het nieuwe seizoen een voorzitter gevonden is heeft helaas wel een gevolg voor een evenement wat nog in 2018 zou plaatsvinden. Vanwege de late doorstart van S.K.U. was er simpelweg te weinig tijd om de juiste voorbereidingen te treffen voor het organiseren van de Unentse Mèrt op 9 september 2018. Er worden tegenwoordig strenge eisen gesteld voor het aanvragen van een evenementenvergunning en door de late aanstelling van de nieuwe voorzitter was er te weinig tijd om het hele proces voor een evenementenvergunning succesvol te doorlopen.

Het bestuur van S.K.U. heeft daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de Unentse Mèrt van dit jaar niet door te laten gaan. De Mèrt was de aflopen 35 jaar een echte Brabantse jaarmarkt met een vleugje folklore in het centrum van Udenhout.

Maar waar het ene evenement ophoudt te bestaan, wordt het andere evenement geboren. Hou daarom alvast het weekend van 7-8 september 2019 in je agenda vrij, want dan is S.K.U. terug met een waardige vervanger voor de Unentse Mèrt! Het belooft een mooi nieuw evenement te worden voor de gehele bevolking van d’n Haozenpot en omstreken. Hou komend jaar onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie!

Ander nieuws